Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma és Általános Iskolája – 4024 Debrecen, Kossuth utca 33.

Kérjük, adója 1%-ával támogassa iskolánk alapítványait!

Kossuth Általános Nyelvi Alapítvány

Adószám: 19125572-1-09

Kossuth Általános Sportalapítvány

Adószám: 18546026-1-09

YouTube előnézeti kép

Iskolánk ebben a tanévben is meghirdette az immár kilencéves hagyományra visszatekintő „Angolszász ünnepek” című megyei, angol nyelvi versenyét, melyre – nagy örömünkre — ezúttal is számos és helyi és megyei település  iskoláiból érkeztek 7-8. osztályos diákok.

A versenyre április 25-én került sor, témaként idén Guy Fawkes napja, a Hálaadás ünnepe, valamint az Apák napja szolgáltak.
Az alaposan felkészült háromfős csapatok különböző helyszíneken és feladattípusokban küzdöttek a legjobb helyezésekért: olvasott és hallott szöveget értelmeztek és dolgoztak fel, kvíz-kérdésekre válaszoltak, a verseny leglátványosabb elemében pedig nagyon színvonalasan összeállított, saját készítésű diasorozatukat mutatták be angol nyelven, kiváló jelmezekkel, ötletekkel, és kellékekkel.
A verseny helyezettjei az alábbi csapatok lettek:
1. helyezés: Lilla Téri Általános Iskola csapata
2. helyezés: Balmazújvárosi Általános Iskola Bocskai István Tagintézményének csapata
3. helyezés: Gárdonyi Zoltán Református Általános Iskola csapata Biharkeresztesről
Szívből gratulálunk a helyezetteknek, valamint minden egyes résztvevő diáknak és felkészítő tanáraiknak! Köszönjük a kellemes hangulatú délutánt mindenkinek!

Rendezvényünket a Raabe Klett Kiadó, az Oxford University Press, a Grimm Könyvkiadó, valamint az MM Publications támogatta, nagyon köszönjük a szép ajándékokat, felajánlásokat!

Képek ITT!

@Napló

órarend

zimbra

határtalanul logo

DE_C_projekt

C_tábla

uj-tabla